Om meg

Hei, jeg er Josefine Åmli!

Jeg heter Josefine Åmli og er født og oppvokst i Fredrikstad men bor nå i Mysen med samboeren min og to nydelige hunder. Jeg driver fotostudioet mitt i Gamlebyen, i Det Grunnmurede Galleri.

Ved å drive studio i Fredrikstad og bo i Mysen har jeg et stort område for fotograferinger jeg kan dekke, både i Indre Østfold og Østfold.

I Det Grunnmurede Galleri er jeg en av driverne og jeg har også utstilling der sammen med studioet mitt.

Med andre ord, kunst ligger nært hjertet mitt og det gjenspeiles også i fotograferingen min.

Jeg elsker fotografering og har holdt på med foto i mange år. Blant annet har jeg ett år studie fra England, og utallige kurs bak meg.

Jeg liker de litt utradisjonelle bildene, med genuine uttrykk og spesiell stemning.

Om du kommer til meg for å ha en fotografering vil jeg at vi skal ha det gøy, og fange unike øyeblikk.

Det er ingenting som «ikke fin/komfortabel foran kamera» hos meg, alle er nydelige og det er akkurat det jeg vil få frem.

Omtaler

Cesilie
Cesilie
Les mer
En utrolig profesjonell fotograf. Josefine er ikke bare trivelig å omgis, men også utrolig dyktig til det hun gjør. Det var aldri noen tvil om hvor og hvordan man skulle stå. Det var en løs og ledig shoot med utrolig flotte resultater.
Elise
Elise
Les mer
Fantastisk fotograf som tar hensyn til kundens ønsker, kommer med gode tips og innspill til gode bilder. Super hyggelig og veldig omgjengelig. Samtidig fine priser og veldig god service! Flotte bilder.
Hilde Sofie
Hilde Sofie
Les mer
Josefine er en kjempe dyktig og søt jente! Hun er flink til å høre på hva du ønsker og komme med egne forslag til hva som kan bli bra, så du får de beste bildene. Vi hadde photoshoot med hundene og bildene ble så fine! Hun er ikke en av de som bruker altfor mye redigering i Photoshop men som heller er opptatt av at selve bildet skal ha kvalitet. Kan absolutt anbefales!

@amli.foto på Instagram

Ønsker du å forevige de gode, unike minnene?

Kontakt meg idag!

Jeg heter Josefine Åmli, og jeg driver Åmli Foto. Jeg fokuserer på de ekte, uoppstilte øyeblikkene. Jeg fotograferer de fleste livshendelser, fra nyfødt og ettåringer til konfirmanter og bryllup. I tillegg jobber jeg med boudoir og til bedrifter.

Ønsker du å forevige de gode, unike minnene for i dag og mange generasjoner fremover? Kontakt meg i dag for å booke fotografering!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle