Kjærlighet

Kjærlighet

Kjærlighet kommer i mange former. Ung kjærlighet, forlovelse og bryllup. De som har holdt sammen hele livet og de som akkurat har forelsket seg. Uansett hvordan kjærlighet så er den så nydelig og viktig å forevige. Ta vare på det unike man har sammen, og fryse de store øyeblikkene i livet.

Har dere en kjærlighet dere vil forevige?

Priser

KR 1.550 inkl. mva.

Merk at pris for fotografering ikke inkluderer produkter og filer, dette kjøpes separat. Les mer om det her.Tilgjengelig for booking alle hverdager 9-16. 

Helg og helligdagstillegg 550kr.

Se flere bilder

Kjæledyr

Cake Smash

Portrett

Barn & Familie

Bryllup

Julekort

Ønsker du å forevige de gode, unike minnene?

Kontakt meg idag!

Jeg heter Josefine Åmli, og jeg driver Åmli Foto. Jeg fokuserer på de ekte, uoppstilte øyeblikkene. Jeg fotograferer de fleste livshendelser, fra nyfødt og ettåringer til konfirmanter og bryllup. I tillegg jobber jeg med boudoir og til bedrifter.

Ønsker du å forevige de gode, unike minnene for i dag og mange generasjoner fremover? Kontakt meg i dag for å booke fotografering!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle