Julekort

Julekort Foto

Skal dere sende ut julekort i år? Eller kanskje bare dele de digitalt? Uansett er det så koselig å ha noen ordentlige julekort-bilder og i år har jeg et godt utvalg av både oppsett og tider!

Julekort fotografering foregår som en «ekspress-fotografering» der oppsettet står klart til dere kommer og jeg setter av 20 minutter pr familie.

Julekort fotograferingen passer for de fleste, både familier med og uten barn og for de fleste aldersgrupper.
Studioet mitt er også åpent for dyr, så hvis du ønsker å ha julekort bilder av eller med hunden eller katten er det hjertelig velkomment.

I år vil jeg ha tre forskjellige muligheter til julekort-bilder, to stk i studio og en utendørs.

Bakgrunn Nr 1: Disney- Jul. Denne lyse bakgrunnen får man skikkelig disney vibber av! Denne bakgrunnen passer best for de litt mindre barna, opp til rundt 6 år. Dersom man ønsker hele familien inn på denne må man sitte.

Bakgrunn nr 2: Mørkere skog. Denne bakgrunnen er litt mørkere, men veldig god jule-stemning. Denne passer for de fleste, men også her må nok vi voksne sitte for å være med i bakgrunnen.

Utendørs: Det vil bli satt opp kun en dag til utendørs foto i år, og det vil være i idylliske Gamlebyen rett i nærheten av studioet. Dette passer så klart for alle, og er nok ekstra passende for de familiene som gjerne vil stå og bevege seg noe mer på bildene.
Dersom det er dårlig vær på oppsatt dag vil man enten kunne ta bilder på den mørke bakgrunnen i studio, eller så blir det flyttet til en ny dag.

Datoer

Fredag 27 Oktober – Lys bakgrunn

Kl 10.00 – 14.00

Søndag 29 Oktober – Lys Bakgrunn

Kl 10.00 – 14.00

Søndag 5 November – Mørk Bakgrunn

Kl 10.00 – 14.00

Søndag 12. November – Utendørs

Kl 09.00 – 13-00

Søndag 19 November – Mørk Bakgrunn

Kl 10.00 – 14.00

Priser

Fotografering 20 min + 3 digitale filer

1.650 kr inkl. mva.

Fotografering 20 min + 10 digitale filer

3.690 kr inkl. mva.

Pris pr ekstra fil

300 kr inkl. mva.

Praktisk info

Det er viktig å huske at det bare blir satt av 20 minutter til fotograferingen, og det er noen etter dere så kom godt forberedt så dere får mest mulig ut av fotograferingen og møt opp tidsnok. Dersom dere er forsinket til oppsatt tid vil det gå ut over deres tildelte tid.

Booking er tiltenkt pr husholdning. Dersom man ønsker å være flere, må det evnt bookes dobbelt med tid.

Det er ikke tid til klesskift og bakgrunns bytte underveis. Det som er satt opp er det som blir stående under fotograferingen, og dere må komme ferdig skiftet i ønsket antrekk.

På studio fotograferingen er det ikke tillatt med sko på på selve bakgrunnen, det vil da bli veldig skitten og uhygenisk så ber om at det respekteres.

Dersom du har med kjæledyr innendørs er det anbefalt å ha en viss grad lydighet og kontroll.

Dere får tildelt et digitalt galleri hvor dere selv kan plukke ut bildene dere ønsker dere. Galleriet for utvelgelse er åpent i 7 dager.
Betaling må være innregistrert før bildene blir tilsendt.

Alle bildene levers ferdig redigerte og det vil ikke bli sendt ut raw-filer.

Påmelding for julebilder

Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende inn påmelding til julefotografering, så vil jeg ta kontakt fortløpende!

Se flere bilder

Kjærlighet

Kjæledyr

Portrett

Barn & Familie

Bryllup

Cake Smash

Ønsker du å forevige de gode, unike minnene?

Kontakt meg idag!

Jeg heter Josefine Åmli, og jeg driver Åmli Foto. Jeg fokuserer på de ekte, uoppstilte øyeblikkene. Jeg fotograferer de fleste livshendelser, fra nyfødt og ettåringer til konfirmanter og bryllup. I tillegg jobber jeg med boudoir og til bedrifter.

Ønsker du å forevige de gode, unike minnene for i dag og mange generasjoner fremover? Kontakt meg i dag for å booke fotografering!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.