Gravid

Gravid

Graviditeten er en så fantastisk og unik tid. Det skjer så mye utrolig ting, og livet er på vei til å bli helt annerledes. For mange er graviditet noe de går gjennom få ganger i løpet av livet, og dermed enda viktigere å forevige den unike tiden. Med flotte, unike kjoler fra kundegarderoben min skaper vi unike bilder og fremhever den vakre gravidmagen som den fortjener. Hvordan bilder ønsker du deg?

There´s no way to be a perfect mother and a million ways to be a good one. – Jill Churchill

Priser

KR 1.550 inkl. mva.

Merk at pris for fotografering ikke inkluderer produkter og filer, dette kjøpes separat. Les mer om det her.Tilgjengelig for booking alle hverdager 9-16. 

Helg og helligdagstillegg 550kr.

Se flere bilder

Kjærlighet

Kjæledyr

Cake Smash

Portrett

Barn & Familie

Bryllup

Julekort

Ønsker du å forevige de gode, unike minnene?

Kontakt meg idag!

Jeg heter Josefine Åmli, og jeg driver Åmli Foto. Jeg fokuserer på de ekte, uoppstilte øyeblikkene. Jeg fotograferer de fleste livshendelser, fra nyfødt og ettåringer til konfirmanter og bryllup. I tillegg jobber jeg med boudoir og til bedrifter.

Ønsker du å forevige de gode, unike minnene for i dag og mange generasjoner fremover? Kontakt meg i dag for å booke fotografering!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.